(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Podmáslová buchta-vždy se povede

Potřebné ingredience
Těsto :
35 dkg polohrubé mouky
35 dkg cukru krystal
0,5 l podmáslí
100 ml oleje (já používám slunečnicový)
2 vejce
1 lžíce kakaa
1 lžička jedlé sody
Poleva :
osminka másla
12 dkg moučkového cukru
3 lžíce kakaa
2 - 3 lžíce rumu
kokos na posypání / nemusí být )
Postup přípravy
Korpus:
Do mouky zamíchám sodu , kakao ,přidám cukr ,podmáslí ,olej , vejce .
Vše smíchám a naliju na plech (dávám pečící papír).
Poleva :
Máslo rozpustím , přidám cukr , kakao , rum. Ještě teplé polévám na korpus. Nakonec posypu kokosem.
Vždycky se povedla a moc nám chutná.
Do mouky zamíchám sodu , kakao ,přidám cukr ,podmáslí ,olej , vejce .
Vše smíchám a naliju na plech (dávám pečící papír).
Poleva :
Máslo rozpustím , přidám cukr , kakao , rum. Ještě teplé polévám na korpus. Nakonec posypu kokosem.
Vždycky se povedla a moc nám chutná.

za chvilku snězeno
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé